O rețetă care, într-adevăr, necesită puțin mai mult timp, dar îți va oferi ocazia perfectă să te bucuri de momente de relaxare, în timp ce savurezi un rezultat culinar deosebit.
Ingrediente
- Aluat foietaj 250 g
- Dovleac 200 g
- Brânză de capră 100 g
- Ciuperci 100 g
- Castane fierte 50 g
- Miere 4 lingurițe
Pași
1.
Întinde aluatul până când obții straturi de foietaj cât mai subțiri
2.
Taie în bucăți pătrate cu laturi de aproximativ 10 centimetri
3.
Așează bucățile pătrate de foitaj în formele de gătire
1.
2.
3.
4.
Taie dovleacul în bucăți cubice
5.
Aranjează dovleacul în forme
6.
Adaugă ciupercile și castanele tocate și fierte
4.
5.
6.
7.
Adaugă brânza de capră
8.
Pune un strop de miere peste celelate ingrediente adăugate în forme
9.
Presară nuca măcinată
7.
8.
9.
10.
Selectează funcția Cook4 din meniul cuptorului, ajustează cronometrul la 30 de minute și inițiază procesul de gătire
11.
Așează tava de copt cu formele pe nivelul 1, iar feliile de piept de curcan, cartofii și tarta (sau oricare alte 3 preparate) pe celelalte niveluri ale cuptorului pentru a prepara un meniu complet simultan
12.
Când preparatele sunt gata, așează plăcintele pe farfurii, lasă tarta să se răcească și menține calde pieptul de curcan și cartofi în interiorul cuptorului pentru a le servi mai târziu
10.
11.
12.
13.
Scoate plăcintele din formele lor și decorează-le cu elemente specifice Crăciunului
13.