Ingrediente
- Dovlecel 300 g
- Cartof dulce 200 g
- Sfeclă roșie fiartă 200 g
- Flori de dovlecel 4 bucăți
- Pudră de turmeric o linguriță
- Alune de pădure zdrobite -
- Maghiran proaspăt o legătură
- Ulei de măsline extra virgin 3 linguri
- Sare un praf de
Pași
1.
Curăță cartofii dulci și spală dovleceii
2.
Realizează zoodle din ambele legume, cu instrumentul dedicat, și pune-le deoparte.
3.
Taie sfecla roșie în cuburi mari.
1a.
1b.
3.
4.
Rumenește sfecla roșie într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, maghiran și turmeric, la foc mediu-mare, timp de aproximativ 5 minute.
5.
Odată gătită, amestecă până când pasta de sfeclă este omogenă și cremoasă, și pune-o deoparte.
6.
Setează funcția Chef Control și pune o tigaie cu puțin ulei în partea stângă sus a plitei pe inducție.
4.
5.
6.
7.
Adaugă zoodles și gătește timp de 2 minute, adăugând un praf de sare.
8.
Mută tigaia spre partea inferioară a plitei pe inducție pentru a continua gătirea la foc mic.
9.
Aranjează crema de sfeclă roșie pe farfurie, apoi adaugă zoodles.
9.
10.
Ornează cu alune zdrobite, cu flori de dovlecel și, apoi, bucură-te de preparat.