Tarta cu spanach si ricotta

  • Copiază link-ul în clipboard
Tarta cu spanach si ricotta main image
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
0 minute
Timp de gătire
12 minute
Porții
4 persoane
Tarta cu spanach si ricotta ingredients
Vegetarian
Omnivor

Ingrediente

  • Foietaj 500 g
  • Spanac congelat 500 g
  • Ricotta sărată 300 g
  • Caster sugar 3 spoonfuls
  • Ou 1
  • Parmezan 30 g
  • Pecorino 30 g
  • Nucșoară -
  • Piper -
  • Felii de brânză topită 5
  • Linguri de pesmet 2

Pași

1. Fierbe spanacul și stoarce apa; toacă-l mare și adăugă ricotta, oul, brânza, sarea, piperul și nucșoara. Amestecă bine.
2. Presărară pesmetul pe farfuria pentru funcția „crisp”, tăie foietajul în două și rulează o jumătate peste platou, lăsându-l mai gros la margini.
3. Acoperă aluatul cu feliile de brânză și toarnă amestecul de spanac și brânză deasupra. Acoperă cu foietajul rămas, lipește marginile unele de altele, înțeapă cu o furculiță și unge cu gălbenușul diluat cu puțin lapte. Coace timp de 12 minute cu funcția „crisp”.
Mai multe rețete