Ingrediente
- Ciuperci, curățate și feliate 250 g
- Unt sau margarină 30 g
- Ceapă mică, tăiată mărunt 1
- Linguri de făină 1 ½
- Lapte 250 ml
- Supă de legume 500 g
- Sare și piper sau sos de soia -
Pași
1.
Topește untul timp de 1-2 minute la 350 W într-un vas de microunde.
2.
Adaugă ciupercile și ceapa, apoi prepară 8-10 minute la 750 W; Amestecă la jumătatea duratei. Adaugă făina și amestecă.
3.
Adaugă supa, continuă amestecarea.
4.
Dă la cuptor 750 W timp de 6-7 minute, amestecând de două ori; Adaugă laptele și amestecă. Lasă în cuptor la 750 W timp de 3-4 minute. Amestecă bine și servește. Opțional, garnisește cu pătrunjel proaspăt și servește cu pâine prăjită.