Ingrediente
- Carne de porc tăiată cuburi 400 g
- Cepe 1 - 2
- Ardei (de culori diferite) 2 - 3
- Linguri de ulei sau sos de soia 2 - 3
- Lingură de amidon de cartofi 1
- Linguri de apă 2
- Linguri de smântână 2
- Puțin lapte -
- Sare și piper -
Pași
1.
Curăță și feliază ceapa, apoi îndepărtează semințele ardeilor și taie-i în felii subțiri. Așează carnea, ceapa și uleiul sau sosul de soia într-o caserolă care poate fi folosită în cuptorul cu microunde și amestecă bine. Acoperă și lasă la 750 W timp de 10 minute.
2.
Adaugă ardeii, amestecă, acoperă și lasă la cuptor 8-10 minute la 500 W.
3.
Amestecă amidonul cu apa și toarnă peste carne, acoperă și lasă la cuptor încă 2 minute la 750 W.
4.
Subțiază smântâna cu puțin lapte, toarnă-o în caserolă, amestecă, acoperă și lasă la răcit 5-10 minute înainte de servire.