Energia și toate culorile verii încorporate într-o rețetă de Gazpacho, preparată cu legume blanșate și răcite în apă cu gheață pentru a-și păstra culoarea și, prin urmare, toată energia.
Ingrediente
- Sfeclă roșie 200 g
- Morcov galben 100 g
- Ardei verde 50 g
- Roșii 200 g
- Oțet de mere 30 ml
- Ulei de măsline Extravirgin 4 linguri
- Sare
Pași
1.
Pune 2 vase pline cu apă pe plita pe inducție
2.
Activează funcția de fierbere a plitei pe inducție și adaugă puțină sare
3.
Curăță morcovii și taie-i felii
1.
2.
3.
4.
Pune morcovii în apa clocotită
5.
Taie ardeii fâșii și apoi bucăți și pune-i în al doilea vas de gătire
6.
Scoate morcovii și ardeii din vasele cu apă clocotită și pune-i într-un bol cu apă și gheață
4.
5.
6.
7.
Repetă procesul cu sfecla roșie
8.
Taie partea de jos a roșiilor și pune-le timp de 1 minut în apă clocotită
9.
Pune roșiile într-un bol cu apă și gheață
7.
8.
9.
10.
De îndată ce s-au răcit, curăță roșiile de coajă
11.
Scurge de apă sfecla roșie și pune-o într-un bol
12.
Amestecă legumele cu oțetul, uleiul, un praf de sare și 2 cuburi de gheață
10.
11.
12.
13.
Aranjează straturile în pahare cu ajutorul unei linguri pentru a amesteca culorile și bucură-te de acest preparat delicios și răcoritor împreună cu cei dragi.
13.