Gazpacho de legume

  • Copiază link-ul în clipboard
Gazpacho de legume main image
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
20 minute
Timp de gătire
20 minute
Porții
4 persoane
Energia și toate culorile verii încorporate într-o rețetă de Gazpacho, preparată cu legume blanșate și răcite în apă cu gheață pentru a-și păstra culoarea și, prin urmare, toată energia.
Gazpacho de legume ingredients
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor

Ingrediente

  • Sfeclă roșie 200 g
  • Morcov galben 100 g
  • Ardei verde 50 g
  • Roșii 200 g
  • Oțet de mere 30 ml
  • Ulei de măsline Extravirgin 4 linguri
  • Sare
Gazpacho de legume - video cover

Pași

1. Pune 2 vase pline cu apă pe plita pe inducție
2. Activează funcția de fierbere a plitei pe inducție și adaugă puțină sare
3. Curăță morcovii și taie-i felii
1. Gazpacho de legume - step1
2. Gazpacho de legume - step2
3. Gazpacho de legume - step3
4. Pune morcovii în apa clocotită
5. Taie ardeii fâșii și apoi bucăți și pune-i în al doilea vas de gătire
6. Scoate morcovii și ardeii din vasele cu apă clocotită și pune-i într-un bol cu apă și gheață
4. Gazpacho de legume - step4
5. Gazpacho de legume - step5
6. Gazpacho de legume - step6
7. Repetă procesul cu sfecla roșie
8. Taie partea de jos a roșiilor și pune-le timp de 1 minut în apă clocotită
9. Pune roșiile într-un bol cu apă și gheață
7. Gazpacho de legume - step7
8. Gazpacho de legume - step8
9. Gazpacho de legume - step9
10. De îndată ce s-au răcit, curăță roșiile de coajă
11. Scurge de apă sfecla roșie și pune-o într-un bol
12. Amestecă legumele cu oțetul, uleiul, un praf de sare și 2 cuburi de gheață
10. Gazpacho de legume - step10
11. Gazpacho de legume - step11
12. Gazpacho de legume - step12
13. Aranjează straturile în pahare cu ajutorul unei linguri pentru a amesteca culorile și bucură-te de acest preparat delicios și răcoritor împreună cu cei dragi.
13. Gazpacho de legume - step13
Mai multe rețete