O rețetă fără gluten, preparată cu dovleac și cocos, este combinația perfectă pentru un mic dejun sănătos și extrem de delicios. Transformă fiecare dimineață într-un moment de relaxare, chiar și după cele mai aglomerate seri.
Ingrediente
- Amidon de cortofi 70 g
- Dovleac 100g
- Ouă 3
- Praf de copt 1 pliculeț
- Sirop de agave 50 g
- Lapte de cocos 80 ml
- Migdale prăjite 50 g
- Fructe de pădure 150 g
Pași
1.
Rade fin dovleacul într-un castron
2.
Adaugă ouă, zahăr și amidon de cartofi
3.
Adaugă drojdie, lapte de cocos și amestecă bine toate ingredientele
2.
3.
4.
Pune apă în cavitatea cuptorului (în locul special conceput, diferă în funcție de model)
5.
Activează funcția automată pentru pâine, prăjituri și foietaje
6.
Cu o pensulă de silicon, unge tava cu ulei și introdu tava în cuptor
4.
5.
6.
7.
Când este atinsă temperatura optimă, scoate din cuptor tava, folosind ghidajele telescopice, și pune conținul în tavă sub forma unor cercuri
8.
Pune tava înapoi în cuptor pentru aproximativ 8 minute
9.
Când preparatul este gata, scoate tava din cuptor
7.
8.
9.
10.
Pune pe o farfurie și ornează cu fructe de pădure
11.
Servește cu sirop de agave sau fructe uscate
10.
11.