Clătite fără gluten cu dovleac și cocos

  • Copiază link-ul în clipboard
Clătite fără gluten cu dovleac și cocos main image
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
15 minute
Timp de gătire
15 minute
Porții
4 persoane
O rețetă fără gluten, preparată cu dovleac și cocos, este combinația perfectă pentru un mic dejun sănătos și extrem de delicios. Transformă fiecare dimineață într-un moment de relaxare, chiar și după cele mai aglomerate seri.
Clătite fără gluten cu dovleac și cocos ingredients
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor

Ingrediente

  • Amidon de cortofi 70 g
  • Dovleac 100g
  • Ouă 3
  • Praf de copt 1 pliculeț
  • Sirop de agave 50 g
  • Lapte de cocos 80 ml
  • Migdale prăjite 50 g
  • Fructe de pădure 150 g

Pași

1. Rade fin dovleacul într-un castron
2. Adaugă ouă, zahăr și amidon de cartofi
3. Adaugă drojdie, lapte de cocos și amestecă bine toate ingredientele
2. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step2
3. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step3
4. Pune apă în cavitatea cuptorului (în locul special conceput, diferă în funcție de model)
5. Activează funcția automată pentru pâine, prăjituri și foietaje
6. Cu o pensulă de silicon, unge tava cu ulei și introdu tava în cuptor
4. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step4
5. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step5
6. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step6
7. Când este atinsă temperatura optimă, scoate din cuptor tava, folosind ghidajele telescopice, și pune conținul în tavă sub forma unor cercuri
8. Pune tava înapoi în cuptor pentru aproximativ 8 minute
9. Când preparatul este gata, scoate tava din cuptor
7. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step7
8. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step8
9. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step9
10. Pune pe o farfurie și ornează cu fructe de pădure
11. Servește cu sirop de agave sau fructe uscate
10. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step10
11. Clătite fără gluten cu dovleac și cocos - step11
Mai multe rețete