Ingrediente
- Biscuiți 18
- Unt sau margarină 50 g
- Fulgi de ovăz 25 g
- Făină 55 g
- Zahăr puțin praf de copt puțin praf de copt 65 g
- Linguriță de smântână 1
- Linguri de glucoză alimentară 3 - 4
Pași
1.
Topește untul într-un recipient acoperit pentru microunde la 250 W pentru 1-2 minute. Adaugă celelalte ingrediente, amestecând ușor, până când se formează un aluat moale.
2.
Taie 3 discuri dintr-o rolă de hârtie de copt, cu același diametru ca și farfuria pentru funcția „crisp”.
3.
Împărțe amestecul în 3 porții egale, formează 6 bile din una dintre părți, și aranjează-le într-un cerc pe discul de hârtie, care se află pe farfuria „crisp”. Dă la cuptor folosind funcția crisp timp de 3-4 minute, până când prind o culoare aurie.
4.
Îndepărtează hârtia care separă biscuiții de farfurie și lasă-i să se răcească pe o suprafață plată.
5.
Prepară loturile următoare de biscuiți în același mod, însă redu timpul de coacere cu un minut.