Sponge Cake

  • Copiază link-ul în clipboard
Sponge Cake main image
Nivel de dificultate
Timp de pregătire
10 minute
Timp de gătire
10 minute
Porții
4 persoane
Sponge Cake ingredients

Ingrediente

  • Făină 225 g
  • Zahăr 225 g
  • Unt, înmuiat 225 g
  • Linguri de apă 2
  • Ouă 4
  • Vanilină (2 linguri de zahăr vanilat) 8 g
  • Lingurițe praf de copt; coajă de portocală rasă, zahăr pudră și făină sau pesmet pentru tapetat 2

Pași

1. Gresează farfuria și Presară cu făină sau pesmet.
2. Amestecă toate ingredientele în mixer și toarnă aluatul pe farfurie. Dacă untul nu este suficient de moale, pune-l într-un recipient pentru microunde și încălzește-l 2-3 minute la 90 W.
3. Dă la cuptor timp de 10-12 minute folosind funcția „crisp”. Presară zahăr pudră. Opțional, poți umple prăjitura cu cremă de vanilie, sau poți servi crema ca sos.