Biban pane cu nucă și sos de mango

  • Copiază link-ul în clipboard
Biban pane cu nucă și sos de mango main image
Nivel de dificultate
Mediu
Timp de pregătire
25 minute
Timp de gătire
13 minute
Porții
2 persoane
Un preparat rafinat și gustos, bun atât pentru inima cât și pentru suflet.
Biban pane cu nucă și sos de mango ingredients
Pescetarian
Omnivor

Ingrediente

  • File de biban proaspăt 2
  • Mango 300 g
  • Crutoane 120 g
  • Lime 1
  • Nuci măcinate 30 g
  • Maghiran proaspăt O crenguță
  • Sare un praf de
Biban pane cu nucă și sos de mango - video cover

Pași

1. Separă frunzele de maghiran de crenguță, apoi adaugă-le peste pesmet
2. Adaugă 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și amestecă
3. Așează fileul de biban pe tocător, apoi taie-l în jumătate, pe toată lungimea sa, lăsând partea inferioară atașată
2. Biban pane cu nucă și sos de mango - step2
3. Biban pane cu nucă și sos de mango - step3
4. Pune fileul în pesmet și apasă ușor pentru a se lipi de pește
5. Așează-l pe farfuria Crisp
6. Introdu farfuria pe grătarul superior al cuptorului
4. Biban pane cu nucă și sos de mango - step4
5. Biban pane cu nucă și sos de mango - step5
6. Biban pane cu nucă și sos de mango - step6
7. Selectează opțiunea Dual Crisp Fry, file de pește pane, apoi apasă Start
8. În timp ce peștele se gătește, taie mango în jumătate, apoi îndepărtează coaja
9. Amestecă pulpa de la mango cu sucul de lămâie și un praf de sare
7. Biban pane cu nucă și sos de mango - step7
8. Biban pane cu nucă și sos de mango - step8
10. Când sunt gata, servește rulourile de pește cu sosul de mango și presară câteva nuci măcinate.
Mai multe rețete